Home Premsa. Notícies Curs de jutges de slalom i àrbitres de boccia
Curs de jutges de slalom i àrbitres de boccia PDF Imprimeix Correu electrònic

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, FECPC és una entitat sense afany de lucre que treballa per difondre i promocionar l’esport a aquelles persones amb paràlisi cerebral i/o traumatisme craneoencefàlics.  Tant important és per a la Federació l'esport, com al formació dels jutges i àrbitres.

La boccia i el slalom són esports específics que practiquen els nois i noies amb lesió cerebral. Per poder dur a terme les competicions en aquests esports, la Federació té la responsabilitat de formar àrbitres i jutges, ja que seran ells i elles els que hauran d’aplicar el reglament de joc durant lligues i jornades.  La FECPC organitza cursos amb la intenció de promocionar i difondre l’esport adaptat amb el recolzament del Consell Català de l’Esport. Enguany, les dates dels cursos seran els dies 13, 14 i 15 de novembre de 2009, de jutge de slalom; i els dies 20, 21 i 22 de novembre, d'àrbitre de boccia.  La boccia és un dels esports adaptats amb més reconeixement internacional. Es tracta d'una modalitat paralímpica que té moltes semblances amb l’esport de la petanca, però amb variacions tant en el material com en el reglament. Juguen a boccia esportistes amb un alt grau d’afectació física.  El slalom en canvi és una modalitat esportiva molt nova que actualment està començant a promocionar-se a nivell internacional i que aspira a ser un dels esports integrats en el programa paralímpic.   

Per fer la inscripció cal adreçar-se a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, FECPC (Rambla Guipúscoa, 23-25 – 08018 de Barcelona) Telèfon: 93 308 05 22 o a/e: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com