Home Premsa. Notícies Sant Cugat acollirà els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral el 2018
Sant Cugat acollirà els jocs mundials per a persones amb lesió cerebral el 2018 PDF Imprimeix Correu electrònic

 

 

Sant Cugat organitzarà els CPISRA World Games, la competició més important per a joves esportistes amb lesió cerebral, a l’agost del 2018. L’objectiu de la competició és preparar per als Jocs Paralímpics als atletes amb més projecció. Totes les marques aconseguides tindran un caràcter oficial.

Els atletes amb lesió cerebral amb més futur del planeta tenen una cita amb Sant Cugat. Els jocs mundials són la màxima expressió de l’Associació Internacional Esportiva i Recreativa de Paràlisis Cerebral (CPISRA, en les seves sigles en anglès), que ha atorgat a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) l’organització dels World Games.

La competició és especialment important per als esportistes més joves, ja que totes les marques aconseguides en aquest campionat tenen un caràcter oficial i són vàlides per classificar-se per a esdeveniments més importants com els Jocs Paralímpics o els Commonwealth Games, entre altes.

Les futures estrelles de disciplines com la Boccia, la natació, el tenis taula, el CP Futbol, el Slalom en cadira de rodes, l’atletisme, el Race Running o el Para Taekwondo assistiran a la capital del Vallès Occidental amb l’objectiu de nodrir-se d’experiències i aconseguir els millors resultats.

Els World Games arribaran a la tretzena edició a Sant Cugat. L’ultima vegada que es van celebrar va ser a Nottingham, Anglaterra, el 2015.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com