Home Premsa. Notícies Un Gran Premi Diputació de Barcelona de natació adaptada ple de rècords
Un Gran Premi Diputació de Barcelona de natació adaptada ple de rècords PDF Imprimeix Correu electrònic

2n Torneig Internacional de Natació Adaptada - Gran Premi Diputació de Barcelona

`Foto del campionat de natació 

El 2n Torneig Internacional de Natació Adaptada ha tancat la seva segona edició amb una participació final de 140 nedadors i nedadores provinents de més de 5 països diferents. El públic ha gaudit d’un rècord mundial de Saraai Gascón i 6 rècords estatals.

Gascón ha estat la gran protagonista del torneig internacional de natació adaptada d’enguany, després de batre dos cops el rècord del món en la prova de 50 metres papallona, amb tan sols unes hores de diferència. La marca final, registrada per la nedadora de Terrassa en la final, és de 30 segons i 96 dècimes.

Però no ha estat l'únic rècord que s’ha vist a la piscina del CN Barcelona. La primera jornada n’establia 4. Marian Polo en 100 metres esquena femení (1’ 13” 37) i Òscar Salguero (1’ 09” 79) i Toni Ponce (1’ 28” 48) en 100 metres braça masculí, han aconseguit nous rècords espanyols en les seves categories. Així com, durant la segona, s’han celebrat un total de 3rècords estatals . Iván Fernández (1’51”52) en 100 metres esquena, José Antonio Marí Alcaraz (27” 63) en 50 metres papallona i Oscar Salguero (32”97) en 50 metres braça masculí.

140 nedadors i nedadores, gairebé el doble de la passada edició, d’arreu del món han omplert les instal·lacions del Club Natació Barcelona, seu de la competició. . Equips provinents d’Àustria, Hongria i Kazakhstan; així com, la selecció espanyola de natació i clubs catalans i de la resta d’Espanya.

Per a Carles Muñoz, President de la FECPC, entitat organitzadora, l'èxit del campionat és el "caràcter inclusiu perquè demostra que l'esport és la millor eina per unir mons que de vegades no es troben”, així com afavorir un espai, les magnífiques instal·lacions del CN Barcelona, en que "el més important és allò que tenim en comú: la natació".

 

Resultats de la competició

Galeria de fotografies de la competició 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com