Home Premsa. Notícies Cap de setmana decisiu a la Boccia Catalana
Cap de setmana decisiu a la Boccia Catalana PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Wafid Boucherit molt content durant el Boccia Bisfed 2017

La temporada de boccia finalitzarà amb la 27a edició del Campionat de Catalunya, dissabte a Sant CugatWafid Boucherit (BC3) és l’únic esportista que podria revalidar el títol. A més de les finals de cada categoria, també es jugaran les eliminatòries d’ascens i descens a BC3 de Divisió d’Honor a 1a Catalana. 

El PAV 3 de la Rambla Sant Cugat del Vallès tornarà a acollir una competició de Boccia. Serà el Campionat de Catalunya 2017, l’últim esdeveniment d’aquest esport al calendari català, organitzat per la FECPC i el club local Boccia Team. Els primers classificats a la lliga de cada categoria s’enfrontaran per aconseguir el títol a BC1, BC2, BC3,BC4 i BC5.

En categoria BC1 s’enfrontaran Ferran Ribas (CE Boccia 360) contra Arantzazu Maestro (CE Esbonat) i Josep Capdevila (CE Esbonat) davant Xavier Pujols (Mifas) a les 9.30 per aconseguir un lloc a la final. A les 10.45 h serà el torn de BC2, també amb les semifinals. Benito Sánchez (CE Boccia 360) jugarà contra Carlos Defente (CE Esbonat) i Ana Valverde (CE Llars) ho farà davant Ángel Pérez (CE Horitzó 1994).

A la categoria BC3 es decidiran els campions de dues divisions. Wafid Boucherit (CE Boccia 360) s’enfrontarà a Jose A. Garcia (CE Horitzó 1994) i Mabel Clavell (CE Esbonat) ho farà contra Amal Tsouli (CE Boccia 360) per aconseguir un lloc a la final de Divisió d’Honor. Per altra banda, Verònica Pàmies (CE Esbonat) jugarà davant Pilar Sánchez (CE Esbonat) i Adrià Aradia (Cepacet) contra Jordi Pascual (CE Esbonat) per arribar a la final de Primera Divisió.

Ramon Prat (Mifas) i el jugador local Àlex Trullas (Boccia Team) seran els únics representants de la categoria BC4, que decidirà el títol amb un doble enfrontament entre Prat i Trullas. En canvi, en categoria BC5, el títol es decidirà mitjançant un triangular. El jugaran Joan Pahisa, també de Sant Cugat, Blanca Vidal i Nayades Sanz.

Paral·lelament a les finals de cada categoria es disputaran les eliminatòries d’ascens i descens a BC3 de Divisió d’Honor a 1a Catalana. Ruben Lao (Boccia Team) i Pere Franquesa (Esbonat) defensaran el seu lloc a Divisió d’Honor, amb Verònica Pàmies i Adrià Aradia lluitant per pujar de nivell. Els enfrontaments es decidiran amb un sorteig el mateix dissabte al matí.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com