Home Premsa. Notícies El Club Esportiu Boccia 360 domina el Campionat de Catalunya
El Club Esportiu Boccia 360 domina el Campionat de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia 

Ramon Prat i Àlex Trullas durant el Campionat de Cataunya de Boccia 2017

Ferran Ribas (BC1), Benito Sánchez (BC2), Wafid Boucherit (BC3), Verònica Pàmies (BC3), Ramon Prat (BC4) i Nayades Sanz (BC5) van proclamar-se campions catalans, dissabte a Sant Cugat. Verònica Pàmies i Adrià Abadia van aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor.

El Club Esportiu Boccia 360, que entrena al CAR de Sant Cugat, va demostrar el seu potencial guanyant totes les categories on hi tenia esportistes. A BC1 la victòria va ser per Ferran Ribas, que va derrotar a Xavier Pujols (Mifas) a la final; a BC2 Benito Sánchez es va emportar la glòria superant a Ana Valverde (CE Llars). Wafid Boucherit va revalidar el títol de campió a BC3 Divisió d’Honor en derrotar a Amal Tsouli, companya de club d’en ‘Fido’.

A la mateixa categoria, però a Primera Divisió el triomf va ser per Verónica Pàmies, en una jornada rodona per la jugadora de l’Esbonat. A la final va derrotar a Adrià Abadia (Cepacet). A BC4 Ramon Prat va guanyar els dos partits contra el jugador local Àlex Trullas. I a BC5 la victòria se la va endur Nayades Sanz, campiona en el triangular que va jugar contra Pahisa i Sánchez.

21 esportistes de 7 clubs diferents van participar dissabte al campionat, que va cloure la temporada de la Boccia Catalana. L’entrega de medalles va comptar amb la presència d’Eloi Rovira, regidor d’esports i joventut de l’ajuntament de Sant Cugat, de Carles Muñoz, president de la FECPC i de Liliana Pucci, presidenta del Boccia Team, coorganitzador de la competició juntament amb la Federació.

 

Verònica Pàmies i Adrià Abadia ascendeixen a Divisió d’Honor

Paral·lelament al Campionat de Catalunya, es van jugar les eliminatòries d’ascens i descens de Divisió d’Honor a Primera Divisió, en categoria BC3. Els últims classificats de Divisió d’Honor, Ruben Lao (Boccia Team) i Pere Franquesa (CE Esbonat), defensaven el lloc a la màxima categoria contra els primers classificats de Primera Divisió, Verónica (CE Esbonat) i Adrià (Cepacet).

Com que Lao no va assistir a la jornada, es va realitzar un sorteig per determinar qui s’enfrontaria a Franquesa. La sort va afavorir a Adrià Abadia, que va aconseguir l’ascens directe sense necessitat de jugar cap partit. També va aconseguir pujar de categoria Verónica Pàmies després de derrotar a Pere Franquesa, que la temporada vinent jugarà a Primera Divisió.

 

Galeria de fotos de la competició

 

Podi del Campionat

BC1

 1. Ferran Ribas (CE Boccia 360)
 2. Xavier Pujols (Mifas)
 3. Josep Capdevila (CE Esbonat)

BC2

 1. Benito Sánchez (CE Boccia 360)
 2. Ana Valverde (CE Llars)
 3. Carlos Defente (CE Esbonat)

BC3 – Divisió d’Honor

 1. Wafid Boucherit (CE Boccia 360)
 2. Amal Tsouli (CE Boccia 360)
 3. Mabel Clavell (CE Esbonat)

BC3 – Primera Divisió

 1. Verònica Pàmies (CE Esbonat)
 2. Adrià Abadia (Cepacet)
 3. Pilar Sánchez (CE Esbonat)

BC4

 1. Ramon Prat (Mifas)
 2. Àlex Trullas (Boccia Team)

BC5

 1. Nayades Sanz
 2. Joan Pahisa
 3. Blanca Vidal
Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com