Home Premsa. Notícies Un Campionat d’Espanya d’Slalom en Cadira de Rodes ple de rècords catalans
Un Campionat d’Espanya d’Slalom en Cadira de Rodes ple de rècords catalans PDF Imprimeix Correu electrònic

Eslàlom en Cadira de Rodes 

Christian Martinez durant els IV Jocs Escolars de la FECPC

Catalunya va deixar el llistó ben alt al Campionat d’Espanya d’Slalom celebrat el divendres 9 de juny a Granada. Els 15 esportistes que hi van participar van aconseguir guanyar 6 proves i batre 4 rècords catalans, un en la prova cronometrada i els altres 3 a la prova eliminatòria individual.

  • En Christian Martínez, dels Joves Vicuven, es va convertir en el Campió dels Campions
  • L’equip Los Catalufos, composat per esportistes catalans, va guanyar la prova d’eliminació per equip

La competició va ser molt productiva pels esportistes de Catalunya, demostrant el nivell de l’eslàlom en cadira de rodes català. Fins a 20 cops va pujar el podi un esportista d’un club català al Campionat d’Espanya celebrat a Granada. I en 6 d’ells va ser per pujar al calaix més alt.

A la prova cronometrada individual Oriol Ruiz, de les Escoles Federatives FCEDF va guanyar a la categoria WS1B. Guillem Pérez i Ana Marín el van acompanyar al podi, acabant en segona i tercera posició, respectivament. La categoria WS4 – Masculina se la va endur en Christian Martínez, dels Joves Vicuven i en Ricard Del Santo, CE Esbonat, va guanyar la WS5 –Masculina.

L’Oriol, el Cristian i el Ricard repetirien triomfs a la prova eliminatòria individual, cadascú a la seva categoria. A més, a la mateixa prova, però per equips, la victòria seria per al conjunt Los Catalufos format per en Dani Pérez (Aremi), en Kelvin Martínez (AE Catalonia) i l’Oriol Ruiz i en Raúl Gallart (Escoles Federatives FCEDF).

 

En Christian Martínez, Campió dels Campions

Una de les proves del Campionat d’Espanya és la del Campeón de Campeones, que enfronta entre ells a tots els guanyadors de cada categoria de la prova eliminatòria individual. Després de superar a l’Oriol Ruiz a les semifinals, en Christian Martínez  va enfrontar-se a la valenciana Maria Jose Albero a la final. I l’esportista dels Joves Vicuven va guanyar la prova coronant-se Campió dels Campions després d’aconseguir un temps de 22 segons i 83 dècimes. La seva rival que va ser desqualificada.

 

4 rècords catalans

A les 6 victòries i al fotimer de podis aconseguits per els esportistes de Catalunya hi podem afegir la consecució de 4 rècords catalans. La Laia Cuscó (Joves Vicuven) va batre el rècord de la prova cronometrada en la categoria WS3 amb un temps de 3’34”19, rebaixant en 6 segons la marca anterior.

A la prova eliminatòria individual Sergi Sabaté (Joves Vicuven) i Laia Cuscó van aconseguir un nou rècord català. Sabaté ho va fer amb un temps de 23”54 en categoria WS1A i Cuscó amb una marca de 39”06 (WS3). Per altra banda, Oriol Ruiz (Escoles Esportives FCED) i Christian Martínez (Joves Vicuven) van aconseguir batre la marca en categoria absoluta, però també en categoria infantil (Ruiz) i júnior (Martínez). El temps d’Oriol Ruiz (WS1B) va ser de 20”67 i el de Christian Martínez (Ws4) de 22”56.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com