Home Premsa. Notícies Resum d’estiu: els catalans a l’Open Mundial de Sevilla de Boccia
Resum d’estiu: els catalans a l’Open Mundial de Sevilla de Boccia PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Benito Sánchez llançant la bola al Sevilla Boccia World Open

La selecció espanyola, que comptava amb la participació de 3 esportistes i 5 tècnics catalans, va finalitzar la participació al Sevilla Boccia World Open amb sensacions agredolces tot i aconseguir una medalla de bronze en la categoria d’equips BC1/BC2.

Ferran Ribas (BC1), Benito Sánchez (BC2) i Wafid, Fido, Boucherit (BC3) i els tècnics Glòria Herranz, Alma Cuesta, Mercè Aragonès i Immaculada Peñalver formaven la delegació de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), tots ells membres del club Boccia 360 de Sant Cugat. El també català Carlos Varela va participar en la competició com a seleccionador espanyol i membre del comitè organitzador. A més, al World Open hi va participar una representació d'àrbitres catalans.

Tot i la medalla de bronze aconseguida en la categoria d’equips BC1/BC2, amb el protagonisme català de Ferran Ribas i Benito Sánchez, la participació espanyola no va ser un èxit pel que fa als resultats. Ribas (BC1) va finalitzar en última posició; Sánchez (BC2) va acabar vint-i-dosè i Boucherit (BC3) ho va fer en el divuitè lloc. En Fido, una de les esperances del combinat espanyol, no va poder fer bons els pronòstics i va acabar en última posició en la competició per parelles BC3.

El Sevilla Boccia World Open, la segona competició internacional on participava la selecció espanyola després de la de Sant Cugat, va comptar amb la participació de 19 països i un centenar d’esportistes. Tailàndia va ser la gran dominadora d’un torneig que, segons explicava el seleccionador Carlos Varela, ha sigut una bona pràctica de cara a l’europeu de l’octubre que es disputarà a Portugal per a un conjunt que s’està rejovenint.

Fotos: Sevilla Boccia World Open 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com