Home Premsa. Notícies Un campus d’estiu ple de somnis olímpics
Un campus d’estiu ple de somnis olímpics PDF Imprimeix Correu electrònic

Foto de grup del campus d'estiu 2017 amb tots els nens i nenes del campus de futbol i del de natació 

“Jo vull anar a Tòquio!”

La Nerea, l’Alejandro, la Xiaoquè o el Marc comparteixen un somni. Participar en uns jocs paralímpics. I tot i que no sabien on se celebraran els més immediats, el 2020, tenien clar que hi volien ser. Nedant. Marcant gols. Per aconseguir-ho, per ells era molt important i profitós passar una setmana al CAR, practicant i millorant el seu esport. Apropant-se, una mica més, a la ciutat japonesa.

19 nens i nenes han participat en els campus d’estiu organitzats per la Federació a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat. El campus de natació va gaudir de dos torns, el primer al mes de juny i el segon durant la primera setmana de setembre. En aquest segon període és quan s’ha organitzat també el de futbol, amb els nens de les dues disciplines compartint temps lliures i molts somriures.

La Maria i el Sergio, a natació, i la Júlia i la Sonia, a futbol, han sigut els tècnics encarregats de guiar als joves esportistes i atendre’ls en tot el que han necessitat. Han estat a sobre durant la pràctica esportiva, millorant cada gest tècnic i aconseguint un somriure de cadascun dels nens i nenes després de cada acció. Creant la família del campus.

Al matí, després d’esmorzar, era el moment de practicar i millorar la natació i el futbol, respectivament. Després de dinar i d’un merescut temps de descans que cap nen perdonava, durant la tarda s’aprofitava per organitzar activitats diferents, més lúdiques, amb jocs o sortides.

Tot plegat, una experiència que tots ells van gaudir i volen repetir. “Jo ja porto 4 campus”, deia la Nerea. Tots els de natació que s’han celebrat. I esperem que en siguin més.

Moltes gràcies per confiar amb nosaltres i a Fundació Prevent i al CAR de Sant Cugat per tota l’ajuda i les facilitats!

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com