Home Premsa. Notícies Torna la temporada de senderisme de la FECPC!
Torna la temporada de senderisme de la FECPC! PDF Imprimeix Correu electrònic

Sendersime

Club Esportiu Fem Mataró a les jornades de senderisme
  • El Parc del Montnegre i el Corredor, entre el Maresme i el Vallès Oriental, torna a acollir les jornades de senderisme organitzades per la Federació.
  • Els dos circuits inclusius, Can Bosch (7A) i la Plana del Corredor (SL-C 72), rebran a 15 grups de diferents ajuntaments o entitats entre els mesos de setembre i octubre i els de maig i juny.

Han tornat les jornades de senderisme organitzades per la Federació! El Club Esportiu Fem Mataró! va inaugurar la nova temporada, que comptarà amb la visita de 15 grups d’ajuntaments o entitats diferents.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) organitza les jornades de senderisme amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i benestar de les persones amb o sense discapacitat a través de la pràctica d’activitat física en els circuits inclusius. A més, l’activitat al Parc del Montnegre i el Corredor ajuden a treballar la relació social i la integració de la persona amb discapacitat en un entorn natural.

Els tècnics de la Federació dinamitzen una jornada que, després d’agafar forces amb l’esmorzar, enfila cap al Santuari del Corredor, comença l’aventura de la recerca de tresors del Geocaching. Els somriures, l’ajuda entre tot el grup i l’emoció es contagien durant l’excursió, en uns circuits aptes per a totes les persones.

Finalitzades les activitats de senderisme i abans de tornar cap a casa, el grup gaudeix d’un dinar casolà de germanor en un entorn natural únic. El moment ideal per acabar de coneixes uns i els altres i de compartir les vivències de l’aventura.

Podeu veure les fotos de les jornades de senderisme a la nostra pàgina de Facebook i a la de Flickr.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com