Home Premsa. Notícies Teresa Calverol, Andrea Zamora i Miquel Chalé: tres àrbitre catalans a l’Europeu de Boccia a Portugal
Teresa Calverol, Andrea Zamora i Miquel Chalé: tres àrbitre catalans a l’Europeu de Boccia a Portugal PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Andrea Zamorano examinant una pilota durant el Campionat de Catalunya de Boccia

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) estarà doblement representada al Campionat Europeu de Boccia que se celebrarà a Póvoa de Varzim (Portugal) des del dimecres 25 d’octubre i fins al dijous 2 de novembre. A més dels esportistes i tècnics catalans que hi participaran, les àrbitres Teresa Calverol i Andrea Zamora i l'àrbitre Miquel Chalé també viatjaran fins a Portugal.

L'europeu de Portugal serà la tercera competició internacional que arbitra aquesta temporada Miquel Chalé. L'àrbitre català és un dels escollits per participar en l'última cita continental de l'any, després d'arbitrar a l'European Regional Open de Sant Cugat (organitzat per la FECPC) i a l'Open mundial de Sevilla.

Paral·lelament a la competició, la Federació Internacional de Boccia (BISFed) organitza un curs d’àrbitres per obtenir la qualificació internacional, i poder així participar en competicions internacionals com a àrbitre principal.

La Teresa Calverol formarà part de l’equip de formadors juntament amb el Pedro Fernandes i la Bea Castedo. L’Andrea, que va realitzar el curs d’àrbitra autonòmica el 2004, hi participarà com a alumne per tal d’obtenir la qualificació d’àrbitra internacional. El curs es durà a terme entre el 26 i el 30 d’octubre.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com