Home Premsa. Notícies El Race Running fa un pas endavant molt important en el seu desenvolupament
El Race Running fa un pas endavant molt important en el seu desenvolupament PDF Imprimeix Correu electrònic

CP World Games 2018 

El Race Running serà un dels esports dels CP World Games al 2018 a Sant Cugat 

El Race Running passarà a ser una modalitat de l’Atletisme dins del programa d’esdeveniments mundials de l’atletisme paralímpic, segons ha anunciat avui el Comitè Paralímpic Internacional (IPC). Una “notícia fabulosa i emocionant” per l’Associació Internacional Esportiva i d’Oci de Paràlisi Cerebral (CPISRA), que ha sigut l’encarregada de fer públic l’acord.

Es tracta d’una decisió molt important en un esport en ple desenvolupament que comportarà que el Race Running deixi de ser un esport per ell mateix, per passar a formar part de les modalitats esportives que engloba el programa d’atletisme paralímpic dins de l’IPC. A més, s’obre la porta que en un futur es pugui arribar a convertir en una modalitat dins els Jocs Paralímpics.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) ja havia determinat, juntament amb CPISRA, la participació del Race Running als CP World Games que es disputaran a Sant Cugat durant l’agost de l’any vinent.

El Race Running va néixer oficialment fa 25 anys amb una exhibició a Birmingham durant la celebració dels campionats mundials d’IPC Athletics el 1998. És originari de Dinamarca i té l’objectiu d’oferir l’oportunitat de participar en competicions aeròbiques en unes pistes d’atletisme als atletes amb una gran afectació.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com