Home Premsa. Notícies Objectius ambiciosos dels catalans a l’Europeu de Boccia a Portugal
Objectius ambiciosos dels catalans a l’Europeu de Boccia a Portugal PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Ferran Ribas i Benito Sáncehz durant el World Open de Boccia a Sevilla

Els jugadors de Boccia de la FECPC Ferran Ribas (BC1), Benito Sánchez (BC2), Amal Tsouli (BC3) i Wafid Boucherit (BC3) començaran demà la seva participació al torneig, que se celebra a Póvoa de Varzim, Portugal, fins al dijous 2 novembre. L’objectiu de la delegació espanyola és el de guanyar els màxims punts possibles per escalar posicions al rànquing de cara a la classificació per als Jocs Paralímpics de Tòquio (2020).

L’europeu de Portugal serà la tercera competició internacional que disputen aquest any els catalans, després de participar en l’Open Europeu de Sant Cugat i a l’Open Mundial de Sevilla. “L’objectiu en la competició individual és el d’estar entre els 12 primers; en la (competició) d’equips i per parelles intentarem arribar a les semifinals”, explica el seleccionador espanyol, Carlos Varela.  Objectius ambiciosos per a un combinat que es va renovant de mica en mica de cara a la cita paralímpica.

El fet de jugar a prop de casa pot ser un avantatge, ja que “implica una adaptació ràpida a l’entorn, sense modificacions en els horaris alimentaris i amb viatges curts”, argumenta Varela. A més, gràcies a l’experiència adquirida als diferents campionats disputats aquest any, el nivell de coneixença dels rivals europeus és alt, fet que dóna certa tranquil·litat a la selecció espanyola.

La competició s’iniciarà demà amb les modalitats de parelles BC4, parelles BC3 i d’equips BC1 i BC2. Diumenge a la tarda es viuran les primeres finals del campionat. A partir del dilluns començaran les categories individuals, BC1, BC2, BC3 i BC4, que jugaran les finals el dimecres a la tarda. A priori, els rivals més complicats i favorits per emportar-se les diferents categories seran els portuguesos, els anglesos i els russos, sense oblidar algun jugador israelià (Levi), grec (Polychronidis) o holandès (Perez).

A més dels 4 esportistes catalans de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals que han viatjat fins a Póvoa de Varzim, la delegació espanyola compta amb Glòria Herranz i Xavi Céspedes com a auxiliars, Alma Cuesta i Imma Peñalver com a tècniques i el seleccionador Carlos Varela. També participaran en l’Europeu de Portugal els àrbitres catalans Teresa Calverol, Andrea Zamora i Miquel Chalé.

 

L’1x1 dels esportistes de la FECPC, segons Carlos Varela

Ferran Ribas (BC1): Ha de fer un pas endavant en la competició individual, tractant d’estar entre els vuit primers.

Benito Sánchez (BC2): Aporta experiència i serenor a l’equip i és l’esportista indicat per guiar el canvi generacional que estem afrontant.

Wafid Boucherit (BC3): També n’esperem un pas endavant en la competició individual, com amb el Ferran. L’objectiu és que finalitzi entre els 8 primers.

Amal Tsouli (BC3): Dóna suport en la modalitat per parelles gràcies al seu joc en llarg. Els equips rivals basen el seu joc en aquestes zones, on ella és una especialista.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com