Home Premsa. Notícies Nou curs autonòmic d’àrbitre de Boccia
Nou curs autonòmic d’àrbitre de Boccia PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Miquel Chalé, àrbitre internacional, durant el Campionat de Catalunya de Boccia

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i el Comitè Català d’Àrbitres i Jutges de Boccia i Slalom (CCAJBS) organitzen un nou curs d’àrbitres de Boccia que es durà a terme durant el 24, 25 i 26 de novembre al Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.

En Jordi Giménez i l’Andrea Zamora, àrbitres nacionals, seran els encarregats d’impartir un curs que constarà de 12 hores de teoria repartides entre el divendres 24 (de 17 a 21 h) i el dissabte 25 (de 9 a 20 h) i de 2 pràctiques obligatòries que només es podran realitzar si s’aprova la part teòrica. La primera pràctica es durà a terme el diumenge 26  a Barcelona (de 9 a 14 h).

El curs té un preu de 35 euros que inclou la inscripció, els apunts i la llicència d'àrbitre de l'any en curs. El pagament s'haurà de realitzar mitjançant una transferència o ingrés bancari, quan la FECPC us confirmi la inscripció, i s'haurà d'enviar el comprovant. El període per apuntar-se finalitza el dilluns 20 de novembre i és imprescindible tenir 16 anys o més per participar-hi. S'acceptaran inscripcions fora de termini si encara hi ha places disponibles.

Tota la documentació s'ha d'enviar per correu electrònic a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

Documentació i requisits
- Full d'inscripció
- Fotografia mida carnet (format digital)
- Tenir 16 anys o més

Transferència bancària

La Caixa: 2100 0593 38 0200128644 (especificar nom i cognoms i el nom del curs)

Full d'inscripció al curs

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com