Home Premsa. Notícies La competició de futbol Integracup, un èxit inclusiu
La competició de futbol Integracup, un èxit inclusiu PDF Imprimeix Correu electrònic

Futbol 

Foto família FECPC Integracup

La Fundació Adecco va organitzar una nova edició de la competició de futbol inclusiu entre entitats i empreses, el diumenge 12 de novembre a Hospitalet. Hi van participar més de 50 persones amb i sense discapacitat, amb 7 futbolistes de la FECPC.

A diferencia d’altres anys, en aquesta edició de l’Integracup l’organització va optar per barrejar a tots els participants en diferents equips (Talento, Superación, Inclusión, Ilusión, Diversidad i Sin límites) fomentant la inclusió dels treballadors sense discapacitat amb els esportistes de les diverses entitats. La satisfacció final dels treballadors, esportistes i famílies va certificar l’èxit d’aquesta decisió.

Per part de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) van participar en la jornada el Pol Aguilar (AE Badalonès), el Nahuel Argiro, el Pedro Tomás López, David Duran i Abel Urbina (Disport FC) i Tom Cartes i Guillem Feliu (Adiam Racing Sedano). En Nahuel, que jugava a l’equip Ilusión, va jugar la final tot i perdre contra l’equip Talento.

Les instal·lacions de Futbol Sala Promosportive d’Hospitalet van acollir la competició inclusiva Integracup. La mateixa Fundació Adecco, organitzadora de l’esdeveniment, la FECPC i Mas Vella i Terra Mas Sauró de la Fundació Vella Terra van ser les entitats que van col·laborar amb la jornada, així com diversos treballadors i treballadores de les empreses Adecco i Angelini Beauty.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com