Home Premsa. Notícies La FECPC celebra els 25 anys dels JJPP de Barcelona amb l’inici de la temporada de Boccia
La FECPC celebra els 25 anys dels JJPP de Barcelona amb l’inici de la temporada de Boccia PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

1a Jornada Boccia - Homenatge JJPP Barcelona 1992

La Lliga Catalana de Boccia va començar diumenge amb la celebració de la primera jornada al pavelló de la Mar Bella, a Barcelona. La inauguració de la temporada també va ser el moment per realitzar un homenatge a les persones implicades amb l’organització de la Boccia als Jocs Paralímpics (JJPP) de Barcelona.

Uns 40 esportistes de 8 clubs diferents (Cepacet, Esbonat, Aremis, CE Llars Cheshire, Aremis, Boccia 360, Grup Catalònia, Mifas i Boccia Team) van obrir  la temporada de Boccia de la Federació amb la primera jornada de les competicions per Parelles BC3,  per Equips BC1/BC2 i individual BC4.

Homenatge Jocs Paralímpics

Emmarcat en els actes del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i els Jocs Paralímpics de Barcelona ‘92, la Federació va aprofitar l’inici de la Lliga Catalana per realitzar un merescut homenatge a aquelles persones claus en l’organització del campionat de Boccia als JJPP de fa 25 anys.

Després de la primera franja de partits, el Sr. Jordi Gallardet, vicepresident del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i el Sr. Carles Muñoz, president de la FECPC, van entregar una Petra de record a la Roser Parés, a la Judit Sánchez a títol pòstum i a la Teresa Calverol. També es va fer entrega de l’obsequi a en Miquel Chalé, que va arbitrar la competició. La Roser Parés, després de la foto de família, va voler tenir un record per l’Eduard Soler, àrbitre principal de la Boccia als JJPP.

A més a més també es va homenatjar als esportistes de Boccia de la Federació que han participat en uns Jocs Paralímpics: en Pedro Cordero (Atenes 2004, Pequin 2008 i Londres 2012), la Verónica Pàmies (Londres ‘12) i el Benito Sánchez (Rio 2016).

Per una Catalunya lliure de violències sexuals

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals es va adherir al manifest del món de l’espot contra la violència de gènere, una de les accions promogudes dins el món esportiu amb motiu del dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Abans de fer entrega de les Petres commemoratives als homenatjats i amb tots els participants i públics atents, dos representants de la Federació van llegir el manifest (el podeu llegir mitjançant aquest enllaç).

 

Galeria de fotos de la jornada

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2018

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com