Home Premsa. Notícies El primer equip femení de futbol es presenta dissabte al CAR
El primer equip femení de futbol es presenta dissabte al CAR PDF Imprimeix Correu electrònic

Futbol Femení

Futbol Femení Paràlisi Cerebral

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FEPCP) presentarà el projecte de futbol femení el dissabte 27 al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, a partir de dos quarts d’onze (10.30 h). Després de la presentació pública es realitzarà el segon entrenament del grup, a les mateixes instal·lacions.

Es tracta d’un projecte pioner que té com a objectiu impulsar el primer equip femení de futbol amb paràlisi cerebral a l’estat espanyol i que compta amb la col·laboració de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol i la Federació Internacional de Futbol per a persones amb Lesió Cerebral (IFCPF). A través d’aquest equip, la FECPC pretén promocionar l’esport femení entre el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral (P.C.) i/o lesió cerebral, que esdevingui una discapacitat física.

L’equip, entrenat per la Júlia Catot i la Sònia Noell, comença les seves primeres passes amb 11 jugadores, amb edats compreses entre els 11 i els 55 anys, tot i que la Federació treballa per donar a conèixer el projecte a altres noies interessades, ampliar el nombre de jugadores i poder crear, en el futur, més d’un equip femení de futbol.

La presentació del projecte de futbol femení començarà a les 10.30 hores a l’aula CAR, al vestíbul del Centre d’Alt Rendiment, i comptarà amb la presència de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport; Maite Fandos, Diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona; Pere Guardiola, President de la Fundació de la FCF; Natàlia Arroyo, Seleccionadora Catalana de la FCF i de Carles Muñoz, President de la FECPC. També hi serà present una representació del FC Barcelona i del RCD Espanyol.

Un cop finalitzada, i abans de començar la sessió d’entrenament del grup, els mitjans de comunicació disposaran d’uns minuts per realitzar entrevistes, fotografies o enregistrament de vídeo. A les 11.30 hores s’iniciarà l’entrenament.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com