Home Premsa. Notícies La FECPC i Catalònia Fundació Creactiva firmen un acord de col·laboració per als World Games
La FECPC i Catalònia Fundació Creactiva firmen un acord de col·laboració per als World Games PDF Imprimeix Correu electrònic

World Games

Acord Catalonia Fundació Creativa - FECPC CP World Games 2018

El director general del Grup Catalònia, el Dr. Joaquim Sarrahima, i el president de la Federació Esportiva de Paralítics Cerebrals (FECPC), Carles Muñoz, van signar ahir l’acord de col·laboració entre la Fundació i la Federació de cara als jocs mundials per a persones amb paràlisi cerebral a Sant Cugat.

Catalònia Fundació Creativa es converteix així en el main partner  de l’esdeveniment internacional, que espera comptar amb la presència de més de 1.000 persones entre esportistes, tècnics, assistents. L’acord entre les dues entitats se centrarà, especialment, en l’àrea de voluntariat.

Els CP World Games es realitzaran durant les dues primeres setmanes del mes d’agost a diverses instal·lacions de Sant Cugat com el Centre d’Alt Rendiment (CAR), la ZEM la Guinardera i la ZEM la Rambla del Celler. Els jocs mundials, que se celebraran per primer cop a Catalunya, comptaran amb 9 disciplines diferents dividides en esports (Atletisme, Race Running, Futbol, Natació i Taekwondo) i esports en desenvolupament (Futbol Femení, Boccia, Tenis Taula i Eslàlom amb Cadira de Rodes).

 

Catalònia Fundació Creativa

Catalònia Fundació Creactiva engloba dues entitats sense ànim de lucre que comparteixen l’objectiu comú d’atendre les persones amb discapacitat intel·lectual, sigui quin sigui el grau d’afectació: malaltia mental, trastorn de conducta o problema social associat.

Actualment gestiona 16 centres d’atenció i compta amb 760 professionals del sector de l’atenció a la discapacitat, que atenen un total de 830 persones.  La Fundació presta una assistència integral a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l'objectiu de proporcionar-los integració, socialització i qualitat de vida.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com