Home Premsa. Notícies El CN Mataró arrasa al Campionat de Catalunya d’hivern de Natació Adaptada
El CN Mataró arrasa al Campionat de Catalunya d’hivern de Natació Adaptada PDF Imprimeix Correu electrònic

Natació

CN Mataró - Campionat Catalunya Hivern Natació Adaptada 2018

Els del Maresme van mostrar un domini aclaparador de la competició, amb els nedadors de la FECPC Javier Cárcamo i Jermías Mateo a gran nivell. En Carles Gómez, de la categoria de promoció, va pujar 3 cops al podi.

El Club Natació Mataró va arrasar en el Campionat de Catalunya d’hivern de Natació Adaptada, disputat dissabte a les instal·lacions del CN Terrassa, aconseguint 127 punts. Precisament el club del Vallès Occidental va acabar en segona posició (55 punts), seguit de ben a prop del CN Sabadell (53 punts).

Alguns dels millors nedadors paralímpics catalans van participar al campionat amb autoritat, mostrant el seu gran estat de forma. La medallista a Rio Núria Marquès (CN Sant Feliu) va aconseguir un ple de victòries en les quatre proves en què va participar (100 metres papallona, 100 m lliure, 100 m esquena i 50 m braça) i el campió mundial a Mèxic Toni Ponce (CN Sitges) va superar a Òscar Salguero (CN Sabadell) en tres proves (100 metres braça, 100 m esquena i 200 m estils).

Els nedadors de la FECPC

Per part de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) els millors van ser els esportistes del CN Mataró Javier Cárcamo (categoria S6) i Jeremías Mateo (S7). Cárcamo va aconseguir 2 primers llocs (100 m lliure i 200 m lliure) i 2 terceres posicions (50 m braça i 100 m braça), mentre que Mateo va finalitzar primer la prova de 50 m lliure i segon la de 400 m lliure. Laura Castillo (S4) va mostrar-se còmode en les curses d’esquena, aconseguint la tercera posició en 50 m i 100 m esquena.

Exitosa també va ser la participació dels nedadors del CN Terrassa José Luís Corredera (S9), que va finalitzar en primera posició la prova dels 50 m esquena; Laura Portero (S8), tercera en 400 m lliure i Pau González (SB5) amb 1 tercer lloc (200 m lliure) i 2 quartes posicions (50 m i 100 m braça).

Molt destacable va ser l’actuació d’en Carles Gómez (SB15), que treballa de valent per garantir el futur de la natació adaptada catalana. El nedador del CN Piera va aconseguir un segon lloc a la prova dels 50 m braça mixta i 2 terceres posicions en les proves de 50 m lliure mixta i 50 m esquena. També la Nerea García Márquez (SB15), del CN Tàrraco, va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 50 m braça mixta.

 

Resultats del Campionat de Catalunya d'Hivern de Natació Adaptada  

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com