Home Premsa. Notícies L’última jornada d’eslàlom en cadira de rodes decidirà l’equip campió
L’última jornada d’eslàlom en cadira de rodes decidirà l’equip campió PDF Imprimeix Correu electrònic

Slalom | Ct Catalunya d'Equips

Eslàlom en Cadira de Rodes - Ct Catalunya 2017

Santa Coloma de Cervelló serà la seu de la quarta, i última, jornada puntuable, diumenge. A més de ser la darrera trobada abans del 28è Campionat de Catalunya Absolut, al municipi del Baix Llobregat també es disputarà el Campionat de Catalunya d’Eliminació per Equips, amb els Joves Vicuven partint com a màxims favorits.

El club del Garraf és el vigent campió de la competició i el candidat a revalidar la victòria, tot i que els Joves Vicuven no podran repetir l’equip guanyador de la temporada passada, ja que en Dario no podrà participar. En Sergi Sabaté, l’Elena Cardona, la Laia Cuscó i en Christian Martínez hauran de trobar una nova companya de viatge per afrontar la prova eliminatòria.

L’equip de les Escoles Aremi i el de Catalònia Fundació Creativa, segon i tercer respectivament el 2017, intentaran pressionar els Joves Vicuven per aconseguir una millor posició en el podi final. Les Escoles Aremi va participar fa un any amb un conjunt format per l’Oriol Ruiz, en Justo Garcia, en Joan Albert i en Dani Pérez; mentre que el Catalònia ho va fer amb en Raül Gallart, en Kelvin J. Martínez, la Sandra Marrugat i en Manu Trubat.

La jornada de Santa Coloma de Cervelló, que començarà a les deu (10 hores), serà l’última abans del 28è Campionat de Catalunya d’Eslàlom en Cadira de Rodes Absolut, que es disputarà el diumenge 15 d’abril a Granollers. La següent cita amb l’slalom serà a finals de maig a Madrid amb el Campionat d’Espanya.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com