Home Premsa. Notícies La natació adaptada catalana excel·leix en els campionats estatals
La natació adaptada catalana excel·leix en els campionats estatals PDF Imprimeix Correu electrònic

Natació

Selecció Catalana Campionats Espanya Natació Adaptada

La natació adaptada al més alt nivell va prendre el protagonisme en el món de l’esport adaptat a Castelló, just abans de la Setmana Santa, amb la celebració del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar primer i del Campionat d’Espanya de Natació per Comunitats Autònomes el cap de setmana següent. En totes dues competicions, Catalunya va oferir un nivell molt alt.

Campionat en edat escolar

Dos nedadors i una nedadora de la FECPC van participar en la cita organitzada pel Consejo Superior de Deportes. El Mark Castro (CN Mataró), el Carles Gómez (CN Piera) i la Mònica Moposita (Fundación Adapta2) van registrar uns magnífics resultats en una competició en la qual Catalunya va finalitzar en 3 posició en la classificació conjunta.

Individualment, en Mark Castro va aconseguir la marca mínima per poder participar en el Campionat d’Espanya de Clubs (16 de juny a Lloret de Mar) en la prova de 50 metres lliures. A més, el nedador del Mataró, va finalitzar la prova de 50 m esquena en segona posició. En Carles també va pujar el podi, en el seu cas en els 100 m braça, acabant en tercer. I la Mònica Moposita va firmar un gran campionat, sense baixar de la cinquena posició: tercer lloc als 100 m esquena, quartes posicions en 50 m esquena i 100 m lliures i cinquena a la prova de 50 m lliures.

Campionat per Comunitats Autònomes

Una setmana després, Catalunya va brillar en una competició encapçalada per les grans figures de la natació adaptada com Sarai Gascón, Núria Marquès, Toni Ponce o Òscar Salguero. Ells, com la resta de nedadors de la Selecció Catalana, van ser els artífexs de la segona posició final de Catalunya, després de la remuntada de la Comunitat Valenciana durant l’última jornada, que va arrabassar la primera posició als catalans.

 6 nedadors i 3 nedadores de la FECPC van formar part de la selecció: Daniel Ferrer, Mark Castro, Roselena Rubino, Javier Cárcamo, Laura Castillo i Jeremías Mateo (CN Mataró), Pau González (CN Terrassa), Adrián Taboada (CN Sitges) i Mònica Gil (CN Sabadell). Dins els bons resultats aconseguits pels esportistes de la FECPC, amb diverses segones posicions, destaquen les victòries de Jeremías Mateo (200 m estils classe SM7) i Pau González (200 m braça classe SB5) i de la victòria en a prova de relleu 4x50 metres estils amb un equip format per en Daniel Ferrer, Javier Cárcamo, Pau González i Miguel Luque.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com