Home Premsa. Notícies Toni Ponce aconsegueix el rècord del món en els 50 metres braça
Toni Ponce aconsegueix el rècord del món en els 50 metres braça PDF Imprimeix Correu electrònic

Gran Premi Diputació de Barcelona

Toni Ponce Trofeu Internacional Natació Adpatada - Gran Premi Dipoutació de Barcelona

El nedador del Club Natació Sitges ha acabat la prova en un temps de 41 segons i 22 dècimes al 3r Trofeu Internacional de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona, rebaixant en més de mig segon l’anterior marca, aconseguida per l’alemany Thomas Grimm l’any 2007.

Intentaré aconseguir el rècord del món en la prova de 50 metres braça”, deia Toni Ponce durant la presentació de la competició. Dit i fet. En la primera oportunitat que ha tingut, el nedador vilafranquí ha superat la marca aconseguida per Grimm (42” 20) l’any 2007 marcant un nou temps de 41” 46 en els 50 metres braça categoria SB5. Però no seria l'últim cop que el català superaria el rècord durant el mateix dia.

Estic molt satisfet, era un dels objectius”, comentava Ponce després de la gesta. Tot i l’èxit aconseguit, el nedador del CN Sitges es mostrava ambiciós: “espero aconseguir un millor temps a la final de la tarda”. I així seria. Si al matí, Ponce registrava una marca de 41" 46, a la final de la tarda el vilafranquí rebaixaria el rècord mundial als 41" 22  finals. El 3r Trofeu Internacional de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona és una competició inclusiva organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) que es disputa a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

La fita de Toni Ponce no es la primera que viu el trofeu en la seva curta vida. En l’edició de l’any passat va ser Sarai Gascón qui va aconseguir un rècord del món en la prova dels 50 metres papallona categoria S9.

 

Actualitzat el diumenge 22 a les 22.30h 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr 

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com