Home Premsa. Notícies L’Iván Soriano participa al 3r Meeting Internacional de Marràqueix
L’Iván Soriano participa al 3r Meeting Internacional de Marràqueix PDF Imprimeix Correu electrònic

Atletisme

Ivan Soriano - Equip Liberty Promesas Paralímpicas Atletismo

L’atleta de la FECPC, que forma part de l’equip Liberty Seguros de promeses paralímpiques d’atletisme de la Federació Espanyola, participarà en les proves de 100 i 200 metres en el campionat del Marroc.

L’Iván Soriano, atleta de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i del club ISS L’Hospitalet Atletisme, va viatjar el dimecres cap a Àfrica per prendre part en el 3r Meeting Internacional, que es disputa entre dijous i dissabte al gran estadi de Marràqueix.

Els tècnics de l’equip de promeses paralímpiques, després de la concentració que van fer tots els membres del grup a principis de mes a Santander, consideren a l’Iván un atleta amb “projecció esportiva en 100 i 200 metres per les seves bones habilitats funcionals per la carrera, pel seu potencial físic i pel poc temps que porta dedicant-se exclusivament a les proves de velocitat”. També destaquen l’actitud sempre positiva i les seves ganes d’aprendre i millorar.

Equip Liberty Seguros de promeses paralímpiques

L’Iván Soriano forma part de l’equip Liberty Seguros de promeses paralímpiques d’atletisme, juntament amb 10 esportistes més. L’objectiu del programa és el de millorar les vides esportistes de tots els atletes que formen part de l’equip per assolir un nivell alt de rendiment i tenir així l’oportunitat de participar en competicions nacionals i internacionals.

Liberty Seguros és un dels principals patrocinadors de l’Equip Paralímpic Espanyol. Amb l’ajuda de l’empresa d’assegurances, tots els components de l’equip de promeses paralímpiques reben formació i entrenament per millorar la seva carrera esportiva.

 

Foto: Liberty 

Share Link: Facebook
 
Facebook Twitter  

Trofeu Int. de Natació 2020

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com