Home Premsa. Notícies 4 esportistes catalans convocats pel Campionat del món de Boccia
4 esportistes catalans convocats pel Campionat del món de Boccia PDF Imprimeix Correu electrònic

Boccia

Campioant del món de Boccia 2018

En Ferran Ribas (BC1), en Benito Sánchez (BC2), en Wafid Boucherit (BC3) i la Verónica Pamies (BC3) participaran en l’esdeveniment de Boccia més important de l’any, que es jugarà a l’agost a Liverpool, convocats per la selecció espanyola. A la competició també hi participaran auxiliars, tècniques i àrbitres catalanes.

Liverpool acollirà el Campionat del món de Boccia del 12 al 18 d’agost, la cita més important d’aquest any. Els primers quatre dies estaran dedicats a les competicions individuals (BC1, BC2, BC3 i BC4), mentre que els tres següents es disputarà la competició per parelles (BC3 i BC4) i per equips (BC1 i BC2).

Entre els quasi 200 esportistes de 33 països diferents que hi prendran part, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) comptarà amb la representació de 3 jugadors i 1 jugadora amb experiència internacional. A més, no ho faran sols. La Glòria Herranz i el Sergio Marín (auxiliars), l’Alma Cuesta i l’Imma Peñalver (tècniques) i el Carlos Valera (seleccionador) els acompanyaran.

A la ciutat anglesa també hi viatjarà la Teresa Calverol, que tindrà un paper molt important. La jutge catalana, amb una dilatada experiència en competicions nacionals i internacionals,  exercirà com a àrbitra principal de la competició.

Èxits catalans al Campionat d’Espanya de Clubs

Sevilla va ser la seu, a finals de maig i principis de juny, del campionat d’Espanya de Boccia de clubs, una competició que va finalitzar amb un campionat i dos subcampionats protagonitzats per esportistes de la FECPC. En total, 10 jugadors i jugadores de la FECPC van participar en l’última prova d’àmbit nacional de l’any.

La parella de BC3 formada per l’Amal Tsouli, l’Aleix López i en Wafid Boucherit es va penjar la medalla d’or. Un metall que no seria l’últim per en Fido, que va aconseguir la segona posició en la competició individual de BC3. També en la competició individual, en BC2, en Benito Sánchez va aconseguir la medalla de plata. I en BC1 en Ferran Ribas va finalitzar en tercer lloc.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com