Home Premsa. Notícies La Selecció Espanyola convoca a la Laia Cuscó per participar als World Games
La Selecció Espanyola convoca a la Laia Cuscó per participar als World Games PDF Imprimeix Correu electrònic

Eslàlom amb Cadira de Rodes

Laia Cuscó - Joves Vicuven | Eslàlom Cadira de Rodes

L’esportista del Vendrell és una de les sis seleccionades pel combinat espanyol per estrenar-se a la primera gran cita mundial d’eslàlom amb cadira de rodes. Als CP World Games, que es disputaran a Sant Cugat del Vallès entre el 7 i el 13 d’agost, també hi participaran altres esportistes catalans representant als seus clubs.

La Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC) ha confiat en la Laia Cuscó (WS3), l’esportista d’eslàlom amb cadira de rodes dels Joves Vicuven que és una referència de la seva categoria, per formar part de la Selecció Espanyola que competirà als CP World Games. La Laia no serà l’única catalana que participarà en el combinat nacional, ja que anirà acompanyada per la tècnica de l’Esbonat Pau Salvador.

A elles dues també s’hi afegiran tres esportistes catalans més que participaran en els jocs mundials per a persones amb paràlisi cerebral sota la nomenclatura dels seus clubs. Així, a més de la Laia, l’Ismael Chico (WS1B) de les Escoles Federatives i el Sergi Sabaté (WS1A) i el Christian Martínez (WS4M) dels Joves Vicuven tampoc es perdran la cita de Sant Cugat.

Els CP World Games s'iniciaran el dimarts 7 d'agost amb la Cerimònia d'Inauguració, a La Guinardera, i finalitzaran el dilluns 13 d'agost amb la final de la competició de futbol. Els jocs es disputaran íntegrament a Sant Cugat del Vallès entre les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Catalunya, La Guinardera, el camp de futbol Jaume Tubau i els pavellons de la Rambla del Celler. La competició d'eslàlom amb cadira de rodes començarà el dimecres 8 amb un campus de tecnificació que s'allargarà fins dijous. El divendres i el dissabte seran els dies en els quals es durà a terme la competició.

Campionat d’Espanya amb color català

Els esportistes d’slalom de la FECPC ens han acostumat, durant els últims anys, a aconseguir èxit rere èxit. I l’últim Campionat d’Espanya, celebrat el 26 i 27 de maig a Leganés, no en va ser una excepció. Especialment notables van ser els resultats en categoria WS1B i WS4M, on l’Oriol Ruiz (Escoles Federatives) i el Christian Martínez van guanyar les proves cronometrada i d’eliminació individual; i en les categories WS3F i WS4F amb segones posiciones en ambdues proves per la Laia Cuscó i l’Olga Ruiz (AEE INS Banús), respectivament.

En la categoria WS1A també es van registrar bons resultats amb la tercera i quarta posició de l’Elena Cardona i el Sergi Sabaté en la prova d’eliminació individual i la tercera i quarta posició pel Sergi Sabaté i en Jordi Dam (Llars Cheshire) en la cronometrada. En la competició per equips, el conjunt “Joves Llars” (Elena Cardona, Sergi Sabaté, Christian Martínez, Laia Cuscó, Jordi Dam i J.M. Hernández) va finalitzar en quart lloc.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com