Home Premsa. Notícies La FECPC rep el segell d’Entitat Ètica Esportiva de la UFEC
La FECPC rep el segell d’Entitat Ètica Esportiva de la UFEC PDF Imprimeix Correu electrònic

FECPC

Entrega Segell Entitat Ètica Esportiva de la UFEC a la FECPC

La Federació va rebre el reconeixement de mans del secretari general de l'esport, el Sr. Gerard Figueras, i del president de la UFEC, el Sr. Gerard Esteva, després de superar un programa de Compliment normatiu, Compliance, impulsat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport. El segell es va lliurar en un acte celebrat dimecres a la tarda a la seu de la UFEC.

La FECPC és una de les federacions pioneres que va decidir participar en el programa Compliance. Fa uns mesos, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i els seus treballadors i les seves treballadores van dur a terme un programa de Compliment normatiucom una auditoria, que consistia en un seguit d’entrevistes, anàlisi i desenvolupament per part d’un agent expert en la matèria. Superada la primera fase, els òrgans de la FECPC van aprovar l’inici del procés i fa unes setmanes la Federació va rebre tota la documentació, alguna de la qual es pujarà a la pàgina web durant els pròxims dies.

Al final del procés, la UFEC va entregar dimecres a la tarda un segell d’Entitat Esportiva Ètica a les sis federacions que han finalitzat el programa, entre elles la FECPC, amb el qual es vol acreditar les entitats que han implementat el programa de compliance i aposten per una gestió ètica, responsable i transparent. Un dels aspectes més importants, segons l'empresa que ha conduït el programa compliance, és que l'Assemblea aprovi les mesures i que se les faci seves, que no sigui una cosa interna dels treballadors o la junta.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals va iniciar el programa de Compliment normatiu seguint les recomanacions de la Unió de Federacions, que treballa per implementar aquests tipus de protocols de caràcter més professionals en l’esport amateur. 

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com