Home Premsa. Notícies Nit de rumba per presentar els World Games a la població de Sant Cugat
Nit de rumba per presentar els World Games a la població de Sant Cugat PDF Imprimeix Correu electrònic

CP World Games

Festa Major Sant Cugat 2018 - Presentació CP World Games

Emmarcat dins els actes de la Festa Major de Sant Cugat del Vallès, la Federació ha organitzat una jornada festiva per presentar els jocs mundials a la població local. La festa, que començarà a les 22 h amb la projecció del documental De cap a Peus, es realitzarà a la Plaça d’en Coll.

Els CP World Games que es disputaran entre el 7 i el 13 d’agost és la competició més important pels esportistes amb paràlisi cerebrals, jocs paralímpics al marge. És per això que la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) està fent esforços per acostar l’esdeveniment a tothom.

Avui, dins el marc de la Festa Major de Sant Cugat, la FECPC ha preparat una jornada festiva de presentació pensada especialment per la població local de la ciutat. La festa començarà a les 22 h de la nit amb la presentació dels jocs i, tot seguit, es projectarà una versió reduïda del documental De Cap a Peus que la Federació va realitzar l’any passat per celebrar el seu 25è aniversari.

Daniel Pubill, el legado de Peret

L’actuació del grup Daniel Pubill, el legado de Peret, prevista a dos quarts d’onze, serà el plat fort de la nit i el que donarà un aire rumbero a la presentació, que es farà a la Plaça d’en Coll. Daniel Pubill és el net de Peret i amb aquest grup “vol rescatar les arrels del gènere portant als escenaris del món el llegat d’un gegant”.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com