Home Premsa. Notícies La selecció espanyola de Futbol-7 segueix apostant pel talent català
La selecció espanyola de Futbol-7 segueix apostant pel talent català PDF Imprimeix Correu electrònic

Futbol 7

Aketza Requena i Pol Aguilar en la concentració de la Selecció Espanyola de Futbol 7

Sis esportistes catalans, tres d’ells com a membres de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), van participar aquest cap de setmana a la concentració de la selecció espanyola per preparar la copa del món que es disputarà el juliol a Sevilla.

El seleccionador espanyol Jorge Peleteiro va comptar amb l’Aketza Requena, en Guillem Rivera i en Pol Aguilar, jugadors del FC Disport de la FECPC, així com amb els catalans Fran Martín, Noé Adell i Aitor Ariño, per participar a la primera concentració amb la selecció espanyola de Futbol-7 per preparar la World Cup, amb seu a Sevilla entre el 4 i el 20 de juliol.

No és la primera vegada que tots ells participen amb el combinat espanyol. L’Aketza, el Guillem i el Pol van jugar l’estiu en els World Games de Sant Cugat que va organitzar la FECPC. A més, en Pol ja havia participat a l’Europeu d’Holanda juntament amb en Fran i en Noé.

L’l IFCPF World Cup se celebra cada quatre anys proporcionant una competició de nivell mundial cada dos anys, ja que s’alterna amb campionats regionals com els Europeus. Es tracta del torneig per a 16 països amb més punts en joc de cara al rànquing (de 31 a 16 punts).

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com