Home Premsa. Notícies El futur de la natació escocesa, al Gran Premi Diputació de Barcelona
El futur de la natació escocesa, al Gran Premi Diputació de Barcelona PDF Imprimeix Correu electrònic

Natació

La nedadora escocesa Toni Show participarà a la 4a edició del Trofeu Internacional de Natació Adaptada - Gran Premi Diputació de Barcelona 

El futur de la natació adaptada del Regne Unit passa pel talent de la jove nedadora Toni Shaw, de només 15 anys. L’escocesa és una de les principals rivals de Sarai Gascón i Núria Marquès, en categoria S9 i les tres nedadores han protagonitzat grans duels dins l’aigua.

És per aquesta competitivitat que l’organització del Trofeu Internacional de Natació Adaptada ha convidat a Show a la 4a edició del Gran Premi Diputació de Barcelona que es disputarà entre el dissabte i el diumenge al Club Natació Barcelona.

Quines són les seves expectatives al trofeu?

Toni Shaw: Espero gaudir de les proves i posar en pràctica els meus plans de carrera. Acabo de competir en proves mundials de Glasgow, que eren una cita clau.

Què en pensa de les competicions inclusives com aquesta en les quals les nedadores amb i sense discapacitat competeixen plegades? Són freqüents aquestes competicions al Regne Unit?

Tenim moltes competicions inclusives al Regne Unit i penso que són genials. Normalment aconsegueixen un nombre de participants molt més gran i l’atmosfera acostuma a ser molt bona.

S’enfrontarà a dues de les seves grans rivals: la Sarai Gascón i la Núria Marquès.

Tinc moltes ganes de competir contra les dues nedadores, ja que no tinc aquesta oportunitat massa sovint i tenen un nivell molt alt.

En quina prova se sent més forta?

La prova en la qual em sento més forta és la dels 100 metres papallona, ja que he estat treballant molt en els entrenaments. A més, és una de les meves proves preferides, juntament amb els 400 lliures.

Quins són els seus objectius futurs?

El meu objectiu és qualificar-me per als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 i espero aconseguir-ho.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2019

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com