Home Premsa. Notícies L’equip de futbol segueix creixent a Holanda
L’equip de futbol segueix creixent a Holanda PDF Imprimeix Correu electrònic

Futbol

L'equip femení de futbol de la FECPC a la concentració d'Holanda

8 jugadores de l’equip de futbol de la FECPC, pioner a l’estat espanyol en ser el primer equip femení amb paràlisi cerebral o lesió adquirida, van desplaçar-se fins a Holanda per participar en un campus de tecnificació amb la participació d’esportistes d’Holanda, Bèlgica, Dinamarca, Alemanya i el Japó.

Després de l’èxit de la primera concentració a Sant Cugat l’estiu passat, emmarcada dins la celebració dels jocs mundials organitzats per la FECPC, la Federació de Futbol Internacional està duent a terme un pla per estendre el futbol femení arreu del món amb l’organització de diversos campus de tecnificació. A l’agost es va dur a terme el primer, a Zeist, Holanda, amb la participació de les jugadores catalanes de l'equip de la Federació.

La Maria Agustí, la Cristina, l’Alba Bizarro, l’Alba Mateos, la Maria Roca, la Susanna, la Neus i la Sandra van viatjar fins als Països Baixos acompanyades de les tècniques Sònia Noell, i Núria Busquets. 5 dies intensos amb 6 sessions d’entrenament i altres activitats com natació, excursions, jocs i qüestionaris de futbol. També amb dos partits: el primer contra el combinat local i el segon contra un conjunt amb la resta de jugadores.

Share Link: Facebook
 
Facebook Twitter  

Trofeu Int. de Natació 2020

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com