Home Premsa. Notícies Setmana de premis i reconeixements
Setmana de premis i reconeixements PDF Imprimeix Correu electrònic

Beques

Premis Inclusius Esport Català Onat Foundation FECPC 

L’Onat Foundation ha reconegut la feina de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), l’AE Badalonès i en Pol Makuri per la seva dedicació i trajectòria. També ha estat premiat en Marc Fuentes amb el guardó al mèrit esportiu per part de la UFEC i el diari SPORT; i l’Associació Aremi als Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019.

La setmana passada la FECPC va rebre una de les beques dels Primers Premis Inclusius de l’Esport Català organitzats per l’Onat Foundation i que pretenen ser els premis de referència de l’esport i la inclusió al nostre país. També van ser premiats en Pol Makuri i el Futbol Adaptat de l’AE Badalonès, tots amb un import de 1.500 €. La feina de promoció de l’esport inclusiu i els seus valors han estat honorats per part de la fundació presidida per l’alpinista Sergi Mingote.

Un dels altres premiats durant aquests dies va ser en Marc Fuentes, porter de l’AE Badalonès i entrenador del nou equip de futbol sala de promoció de Vilanova del Vallès. La Festa de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Diario SPORT i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, va reconèixer en Marc amb el Premi a l’Esperit Esportiu. La gala serà el dimarts 14 de desembre a les 20 h al CaixaForum.

Per finalitzar una setmana prolífera, l’Associació Aremi va rebre el guardó dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019 a la categoria  Institució, organització, entitat o ONG. El president de la FECPC, el Sr. Nicolau Municio, forma part de la junta de l’Associació Aremi.

Share Link: Facebook
 
Facebook TwitterFlickr Youtube

Trofeu Int. de Natació 2020

Natació

Patrocinadors

logos

Esports en Integració

logos

Classificacions mèdico-esportives

Vols una web?

isportsfactory.com

Traducció Web

English Chinese (Simplified) French German Italian Spanish Galician

UfecTV

UfecTV

dxtadaptado.com

dxtadaptado.com