Tothom vol repetir al Campus de Futbol Fent Esport

Tothom vol repetir al Campus de Futbol Fent Esport

13 nois i noies participen a l’edició d’enguany del Campus al Centre d’Alt Rendiment a Sant Cugat del Vallès

Futbol, Piscina, Tennis Taula, Gimnàs, Futbol Platja,… El Campus Fent Esport de la FECPC ofereix a nois i noies entre 12 i 18 anys amb lesió cerebral la oportunitat de desenvolupar les seves habilitats futbolístiques i de realitzar activitats diferents cada dia, tot en un mateix espai, el CAR de Sant Cugat.

Enguany, el Campus ha comptat amb 13 participants que durant 5 dies han compartit entrenaments de futbol, partits improvitzats de tennis taula, jocs de coneixença i cooperació, piscina, pavelló, gimàs i fins I tot un partidet de futbol platja. Les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment són ideals pel Campus Multiesportiu de la FECPC

Cada matí, els nois i noies han fet un entrenament al camp de futbol de gespa natural, adaptat a les característiques motrius i l’edat de cada jugador. Els participants han treballat conceptes bàsics de la tècnica individual i del joc col·lectiu del futbol, dirigits per dos jugadors de la selecció catalana i espanyola, Alejandro González i Pol Aguilar. I a la tarda, cada dia una activitat diferent per provar altres esports, fer cohesió de grup i millorar la seva autonomia.

Tothom que ho prova un cop, vol repetir. El Programa Fent Esport de la FECPC, a més dels Campus esportius, ofereix durant la temporada activitats de diferents esports per a nens/es i nois/es com la Boccia, l’Eslalom en cadira, l’Esquí, la Natació, l’Atletisme i el Futbol.

Si tens un fill o filla amb lesió cerebral i estàs interessat en alguna activitat del Programa Fent Esport, pots escriure un correu ( direcciotecnica@fecpc.cat ) o un WhatsApp ( +34 644 11 97 49 ) a l’Àngels Solà, directora tècnica de la FECPC.