Any nou, imatge nova

Any nou, imatge nova

Encetem l’any 2023 amb un nou disseny de la pàgina web i nous logos de la FECPC

Què simbolitza el nou logo?

La dissenyadora gràfica Araceli Gómez és l’autora del present emblema de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Les formes geomètriques tenen un sentit concret relacionat amb la paràlisi cerebral. El cercle fa refèrencia als lòbuls cerebrals i el triangle té un doble significat. D’un costat detalla el tronc encefàlic i de l’altre imita la forma geogràfica de Catalunya i homenatja la silueta de l’antiga imatge de la FECPC.

Els colors també representen aspectes de la Federació i de la paràlisi cerebral. El vermell identifica la senyera i és un element que a la vegada recorda l’anterior marca. Els verds son una expressió de la paràlisi cerebral ja que és el color predominant en les entitats relacionades amb aquest tipus de discapacitat.

L’últim ítem important del nou logotip és la substitució del nom complet de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals pel seu acrònim: FECPC. D’aquesta manera s’en simplifica la lectura i el reconeixement de la nostra nova imatge.

Versions en horitzontal i vertical del nou logo de la FECPC

El nou disseny de la pàgina web

Així mateix, actualitzem el disseny de la nostra web d’acord amb la nova imatge, amb unes temàtiques i uns colors identificatius del nou logo. Tot això mantenint la mateixa adreça de sempre: fecpc.cat

Per a tots els usuaris esportistes, tècnics i responsables de clubs i entitats, la principal novetat a l’hora de consultar els documents de resultats, horaris i altres arxius, aquests estan ara agrupats en carpetes de Google Drive segons l’esport i la competició. A la pàgina de cada esport, podem trobar enllaçades totes les carpetes de cada esport i campionat, ja siguin catalans, estatals o internacionals. Només cal clicar al botó corresponent de la competició que volem consultar. Si consultes la informació amb el mòbil, descarrega l’aplicació de Google Drive per obrir els arxius amb més comodicat

Clica al botó de la competició que vulguis consultar i troba tots els documents a Google Drive

Pel que fa al calendari d’esdeveniments, es pot consultar de manera general o concretament el d’un esport per separat, ja sigui a l’apartat de propers esdeveniments de cada esport o a través del menú de la web.

A més de la pàgina de contacte amb la informació de telèfon, correu, adreça i horaris d’atenció, al llarg de tota la navegació per la web, a la part inferior dreta, trobaràs una icona de WhatsApp on podràs clicar-hi per enviar-nos un missatge amb qualsevol dubte.