Catalunya guanya per primer cop el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Catalunya guanya per primer cop el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Catalunya és campiona del 18è Trofeu Internacional de Barcelona. Per primera vegada, els locals aconsegueixen aquest títol que enguany coincidia amb la Copa del Món de Clubs de la IFCPF. Els d’Iñaki Requena guanyen amb contundència i un joc vistós, golejant per 11 a 2 al FC Storebælt danès i per 6 a 1 a l’SJK finès. A més, el jugador català Alejandro González ha estat guardonat com a millor jugador del torneig. El millor porter ha estat Jakob Teute del FC Storebælt.

En aquesta edició també hi ha participat l’equip femení de la FECPC. Ho han fet per partida doble contra la selecció de Dinamarca. Les de Sònia Noell van pedre el primer enfrontament per 2 a 5 i al segon enfrontament van igualar forces amb un emocionant empat a 6 gols i bones sensacions.

La divuitena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral ha estat la primera amb participació masculina i femenina i la primera amb Catalunya com a campiona. Una entrega històrica que reafirma l’aposta de la FECPC pel futbol adaptat internacional amb gairebé dues dècades d’organització del TICB.