Escòcia guanya els Campionats del Món de Futbol 7 Adaptat a Salou

Escòcia és la nova Campiona dels World Championships després de guanyar la final contra Irlanda del Nord, la sots-campiona d’enguany, amb un clar marcador de 4-0 a favor.

 El tercer lloc se l’endú Chile, que s’ha imposat a Itàlia al partit per la medalla de bronze. Un partit emocionant que s’ha acabat decidint al temps afegit per 6-4 a favor de Chile, En cinquè lloc ha quedat Corea del Sud, tancant la classificació d’aquests Campionats del Món.

Escòcia aixeca el Trofeu de Campions dels World Championships de Salou 2024

Els escocesos aclaparen el trofeus individuals, amb Martin Hickman com a màxim golejador i Mathew Wynne com a MVP, millor jugador del torneig. L’Italià Daniele Beccegato ha estat guardonat com a millor porter dels IFCPF Men’s World Championships Salou 2024.

En l’entrega de medalles han estat presents Cristina Berrio, Regidora de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou, Noelia Izquierdo, Regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou, Lourdes Ravetllat, Representant de la Secretaria General de l’Esport, Ismael Sánchez, Gerent de la FECPC, Julián Rebollo, President de la FEDPC i Tom Langen, Delegat Tècnic de la IFCPF.

Posem punt i final a un torneig emocionant que es pot reviure al nostre canal de Youtube amb la narració d’Albert Bermúdez i Sergio García-Moreno.

El millor futbol adaptat internacional tornarà a Salou el proper mes de novembre amb la Copa del Món masculina i femenina